Nyhedsbrev. Kultur er noget vi gør uden rigtig at tænke over det, og en gruppes selvbillede er en del af deres kultur. Da egen kultur som ...

Nyhedsbrev, November 2016

Er der guld gemt i jeres blinde pletter?

Urealistiske selvbilleder

Hvad ser I, når I ser jer selv i spejlet?

Hvordan vil I bruge Team Culture™? – med konsulent eller gør-det-selv?

Opdag flere handlemuligheder i jeres teams – book et oplæg

Anbefaling: Aflys innovationscirkus og styrk innovation i den daglige kultur

 

Urealistiske selvbillederKultur er noget vi gør uden rigtig at tænke over det, og en gruppes selvbillede er en del af deres kultur. Da egen kultur som bekendt ikke ses klart indefra, så er vores selvbillede mere eller mindre urealistisk – og det er et problem, når vi ikke opdager, hvordan den aktuelle kultur spænder ben for resultaterne.

"Vi har en kultur der fremmer innovation," sagde udviklingsafdelingen, men et realitetstjek viste, at det positive selvbillede dækkede over en afgørende blind plet: Medarbejderne opsøgte helst feedback fra kolleger, de var enige med fagligt, og derfor var afdelingen ikke så nytænkende, som de selv troede. 

En anden feedback-praksis var vejen til uventede gode resultater. Måske ligger der også guld og venter på at blive fundet i jeres blinde pletter? Se flere eksempler på team, der får hjælp til et mere realistisk selvbillede HER

Hvad ser I, når I ser jer selv i spejlet? 

Hvis du vil have dit team til at blive mere opmærksomme på, at jeres selvbillede kan indeholder vigtige blinde pletter, kan I drøfte følgende: 

  • Hvad er det vi plejer at sige om os selv? Hvor længe har vi gået og sagt det? – Og hvor meget mon stadig passer? 
  • Ser vi nogle gange på os selv i et lidt for flatterende lys? - Hvilket selvbillede holder vi dermed fast i? 
  • Og lige omvendt: Ser vi nogle gange på os selv i et lidt for kritisk lys? - Hvilket selvbillede holder vi dermed fast i? 

Få hjælp til at finde jeres blinde pletter og aktivere jeres skjulte potentiale. - Er der nogen i jeres organisation, der kan hjælpe jer med at se jer selv udefra med friske øjne? Eller brug udviklingsredskabet Team Culture™ til et hurtigt realitetstjek og en professionel håndsrækning.

Hvordan vil I bruge Team Culture™? – med konsulent eller gør-det-selv?

Disse fem konsulenter er lige blevet certificeret i Team Culture™: Anne Mette Skovsen, Nana Scheibel, Søren Skou, Josefine Lohmann og Jens Jacobsen.  

Så nu kan I vælge mellem i alt 22 erfarne konsulenter, der kombinerer Team Culture™ Testen med deres ekspertiser i innovation, tværfaglighed, internationale teams, virtuel ledelse, tværprofessionelt samarbejde, forandringsledelse, projektledelse, GRUS og teamledelse.
Skriv til mig på ep@team-culture.dk - og vi finder en konsulent, der passer rigtig godt til jer.

I kan også vælge gør-det-selv-versionen af Team Culture™, så I selv styrker jeres team på 2 timer og 9 minutter. – Minutterne bruger I på at besvare online-testen og de 2 timer på et møde, hvor I analyserer testresultatet og finder frem til, hvordan I konkret vil handle på jeres nye indsigt, så I kan gøre jeres gode team endnu bedre. 

"Jeg kunne nemt styre processen uden at være ekspert, og jeg havde det materiale, jeg skulle bruge." - Karl K. B. Andersen, TDC

Læs hvordan du får fat i testpakken HER

Opdag flere handlemuligheder i jeres teams  – book et oplæg 

Trænger I til mere energi og et nyt perspektiv på jeres samarbejde? Er det snart jeres tur til at sige: "Det er længe siden vi har hørt noget så nyt og inspirerende, som det du gav os i dag." 

Book mig til et oplæg eller mini-seminar med emner som fx:

  • Fra Team-waste til Team-work - Hvordan opbygger vi kompetencen 'at teame'?
  • Vend de 'bøvlede' forskelle til ressourcer i det tværprofessionelle team 
  • Tag lederskab af projektets kultur og skab større værdi
  • Teamkulturen skal passe til opgaverne – introduktion til de fire teamkulturer

Ring til mig på 4038 0605 -  Så tager vi en uforpligtende drøftelse af, hvordan I får den mest brugbare inspiration.

Anbefaling: Aflys innovationscirkus og styrk innovation i den daglige kultur

Tanggaard og Juelsboe er kritiske overfor innovation som en event. Når der skal skabes innovation er det derimod den humane kapital, der er afgørende dvs. summen af læring, kultur, relationer og ledelsesstil. Læs mere om artiklen hos Lederne HER

Du er velkommen til at videresende dette nyhedsbrev til dine kolleger. 
Mange vinterhilsner fra
- ElisabethThis email was sent to <<Emailadresse>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Plum & Co ApS · Overgaden Neden Vandet 51B · København K 1414 · Denmark

Email Marketing Powered by MailChimp