1
Tracker
Google Analytics
Nyhedsbrev. Ordet kritik har været i skammekrogen de sidste mange år, mens den anerkendende og positive bølge er skyllet ...

Nyhedsbrev, August 2017

Kritik skal ud af skammekrogen


Få et realitetstjek og løft jeres videndeling

Nye Team Culture™ konsulenter

Overser I kulturens potentiale? – Læs interviewet

Kom til workshop hos IDA Proces 19. september

Anbefaling: Ny bog om kritisk ledelse

 

Ordet kritik har været i skammekrogen de sidste mange år, mens den anerkendende og positive bølge er skyllet over virksomhederne og lederuddannelserne. Hvor har jeg mange gange hørt: "Vi har ikke problemer, kun udfordringer," og "Vi skal ikke kritisere, for lad os hellere være positive og fokusere på det, der virker." Der er helt sikkert sket meget god udvikling under den positive bølge - men der er også gået nogle vigtige perspektiver tabt, mens kritik var et fyord. 

Under kompleksitet og stadig forandring er det særligt farligt at være enøjet, for
her skal vi være på udkig efter 'next practise'. Vi må samarbejde for at skabe nye løsninger på opgaver, vi kun kan skimte omridset af - og som først giver mening efterhånden, som vi udveksler viden og ideer med kolleger, der har andre kompetencer, baggrunde og viden end os selv. 

Derfor er det dybt problematisk med et andet populært princip fra den positive bølge: "Man må kun kritisere noget, hvis man kan komme med et bedre forslag." For når situationen er kompleks, skal vi netop tage det velkendte op til revision og forholde os kritisk til det, vi plejer at tage for givet – og hjælpes ad om at skabe noget nyt og bedre.

Få et realitetstjek og løft jeres videndeling

Samarbejder I godt i jeres team? Pas på I ikke falder i den fælde, at I bliver for enige og ikke tror, I kan gøre det bedre. Måske går I glip af et stort potentiale, der gemmer sig i nye måder at samarbejde og videndele på?

I kan ikke se jer selv udefra, så derfor starter udviklingsredskabet Team Culture™, med et realitetstjek af jeres aktuelle teamkultur. I får materiale til at analysere jeres teamkultur og til at beslutte, hvordan I forbedrer jeres videndeling. Se hvor nemt det er at styrke sit team på 2 timer og 9 minutter på videoen HER.

Nye Team Culture™ konsulenter

I kan også få en konsulent til at assistere jer, og på billedet ser du det nyeste hold certificeret i Team Culture™: Anette Lykke Nielson, Anette Kristensen, Stanley Schmucker, Lena Munk og Christian Berg Larsen.

De har kompetencer til at koble Team Culture™ med blandt andet projektledelse, tværprofessionelt samarbejde og udendørs teamudvikling – så de kan hjælpe jer med at bruge jeres teamkultur som løftestang til endnu bedre resultater i netop jeres situation.

Måske er certificering i Team Culture™ noget for dig? Ring til mig på 4038 0605, så vi kan drøfte det. 

Overser I kulturens potentiale? – Læs interviewet

Jeg er blevet interviewet af IDA, fordi jeg mener, at ingeniørvirksomheder overser et vigtigt potentiale. Der skal nemlig arbejdes lige så professionelt med arbejdskulturen som med målstyring, budgetter og tidsplaner. Læs hele interviewet HER.

Kom til workshop hos IDA Proces 19. september 

'Få det bedste frem i forskellige arbejdskulturer' hedder en workshop, hvor jeg sammen med Pia Petersen holder oplæg og giver inspiration til, hvordan ledere konkret kan bygge bro mellem forskellige fagligheder og arbejdskulturer. 
Se programmet og tilmeld dig HER

Anbefaling: Ny bog om kritisk ledelse'Den kritiske leder' er en ny antologi, hvor danske og internationale forskere giver deres bidrag til at nyfortolke den kritiske vinkel og giver ledere inspiration til opgør med nogle af de klassiske ledelsesidealer. Læs mere hos forlaget HER.

Send gerne dette nyhedsbrev videre til dine kolleger.
Sensommerhilsner fra
- ElisabethThis email was sent to <<Emailadresse>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Plum & Co ApS · Overgaden Neden Vandet 51B · København K 1414 · Denmark

Email Marketing Powered by MailChimp