Nyhedsbrev. I ved godt, at jeres kultur er afgørende for opgaveløsningen, og I taler også en del om den. Men gør I noget ved kulturen, så det kan mærkes på resultaterne?

Nyhedsbrev, November 2018

Alle taler om kulturen - men gør I noget ved den? 


Sådan udvikler I jeres kultur

Se gratis oplæg om kulturudvikling

Vil du certificeres i Team Culture®?
 

I ved godt, at jeres kultur er afgørende for opgaveløsningen, og I taler også en del om den. Men gør I noget ved kulturen, så det kan mærkes på resultaterne? Kultur er usynlig og virker uhåndgribelig, så kan man overhovedet lede den? Ja, kulturen skal ledes lige så professionelt som økonomi og tidsplaner - men på helt andre måder.Det er ikke kun jer, der har svært ved at gå fra ord til handling, når det handler om kultur. Problemet er jo, at man ikke kan se sin egen kultur helt tydeligt indefra, men er fanget i sine mønstre og blinde pletter – så ofte bliver forsøg på kulturudvikling blot mere af det samme. Skal der ske mærkbare forandringer, skal man have hjælp til at se sig selv udefra. 

Sådan udvikler I jeres kultur

Ønsker I at gå fra ord til handling, så kan vi hjælpe jer. Vores nye slogan er ’Alle taler om kulturen – men vi gør noget ved den’, og det vil vi gerne bevise i samarbejdet med jer. I har flere muligheder:
  1. Book et foredrag eller mini-seminar og få ny inspiration skræddersyet til netop jeres udfordringer. Se en enkel kulturmodel der viser nye handlingsmuligheder, og få gode råd om hvordan man kan forandre uhensigtsmæssige kulturtræk. Skriv til os på info@team-culture.dk 
     
  2. Brug udviklingsredskabet Team Culture® til at analysere jeres aktuelle teamkultur – og beslutte nye handlinger. I vil opdage, hvordan I kan spille hinanden gode og hvordan I skaber endnu bedre resultater. Brug redskabet selv eller få konsulenthjælp til en intensiv workshop. Læs om jeres muligheder HER.
     
  3. Styrk team-arbejdsformen i hele virksomheden, ved at få uddannet jeres interne konsulenter i Team Culture®. Vi tilrettelægger forløbet, så det passer ind i jeres situation. I får et fælles sprog og kan selv bruge team-redskabet til at kvalificere samarbejdet på kryds og tværs i organisationen. Vil du høre mere om certificering af interne konsulenter? Så ring til os på: 4038 0605 

Se gratis oplæg om kulturudvikling 

Trænger du og dine kolleger til inspiration om kulturudvikling og teamledelse? Vil du høre om vores tilgang til kulturudvikling? Så se en gratis video, hvor Hans Ravnkjær Larsen fra IDA interviewer mig. 

Vi taler bl.a. om kultur som den magiske teamfaktor, der kan få 2 + 2 til at blive til 5. Om hvordan samarbejdskulturen skal passe til opgaverne, for så kan vi spille hinanden gode på tværs af forskelle i fagligheder, funktioner og personligheder. 

Den gratis video varer 50 min, og du finder den HER.

Vil du certificeres i Team Culture®?

Er du en erfaren konsulent, der gerne vil arbejde mere effektivt med kulturudvikling? Så er certificering i Team Culture® måske noget for dig. Vi har to ledige pladser på certificeringsholdet fredag d. 14. december i København. Ring på 4038 0605 og få flere informationer. 

"Befriende at få præsenteret noget der er enkelt, let tilgængeligt, bygger på erfaring og praksis og er pragmatisk tænkt!"
(Lars Pedersen, Pitstop Management)
 
Send dette nyhedsbrev videre til din kollega!
Efterårshilsner fra
Elisabeth


Del nyhedsbrevet på: *|SHARE:linkedin,twitter,facebook|*
 This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*

*|REWARDS|*