|    |  Projektteaming

Projektteaming

Efter flere genoptryk af ”Teaming” beder DJØF Forlag mig skrive en bog til projektledere, for der mangler litteratur med fokus på det professionelle samarbejde i projektteams og med interessenter. Jeg inviterer min gode kollega, Anette Zobbe, med i bogskrivningen for hun har lang erfaring og ved alt om projektledelse, og november 2021 udkommer så ”Projektteaming – samarbejde er projektlederens vigtigste redskab”.

“Et velskrevet alternativ til de klassiske bøger om projektledelse om hvordan man kan navigere i en kompleks og udfordrende projektvirkelighed.”

Bogens udgangspunkt er, at klassiske redskaber til projektledelse kun passer til de styrbare dele af projekter, men til de uforudsigelige dele og de menneskelige dynamikker skal vi bruge andre teorier, modeller og redskaber. Bogen præsenterer en samlet tilgang til sidstnævnte, heriblandt hvordan projektledere bruger snoretræk, teaming og Team Culture modellens fire kulturer. De må udvikle deres villkårsparathed og selvsyn for at styrke deres vigtigste redskab, nemlig dem selv.

Bogen fik en lektørudtalelse fra DBC, hvor opsummeringen lød: ”Et velskrevet alternativ til de klassiske bøger om projektledelse om hvordan man kan navigere i en kompleks og udfordrende projektvirkelighed. Med nye perspektiver, redskaber og cases virker bogen som et friskt pust til den eksisterende projektlitteratur. (…) Anskaffelse anbefales. Kan formidles til såvel projektledere som til brug i forbindelse med undervisning.”

Læs mere på www.teamingbogen.dk

Elisabeth Plum, Ledelses- og proceskonsulent til teamledelse